Photos

Medalia "Mihai Eminescu", nga Presidenti i Republikës së Moldavisë
Doctor Honoris Causa - Universiteti "Danubius", Rumani
Pogradec, 2012
Me djemtë, Ardianin dhe Gentianin, buzë Liqenit Titan të Bukureshtit, 2011

Çmimi i Artë "Mihai Eminescu", Kishinjev, 2014


Me Princeshën Margareta dhe me Princin Radu të Rumanisë, si dhe me pjesëmarrës të tjerë
gjatë Forumit 
"Levanti, djep i diplomacisë kulturore. Rizbulimi i Mesdheut",
23-25 maj 2013, Pallati Mbretëror Elisabeta, BukureshtAgra, Indi, 1997
Në Parkun Titan, Bukuresht, 2011